Phone: +46 171 66 33 00 | E-mail: info@albionnordic.com

Work with us

Key Account Manager

Albion Nordic AB söker en driven Key Account Manager (KAM) på heltid med start omgående.

Arbetsbeskrivning

Rollen som KAM hos oss innebär att skapa ett nytt B2B-affärsområde. Det är en rejäl utmaning och du erbjuds en fantastisk möjlighet att bygga upp något från grunden med de produkter i vår portfölj du tycker passar bäst! Vi tror att dina kunder finns inom till exempel bygg- & fastighetssektorn, verkstäder, skolor & förskolor, sjukvård, tandläkare, äldreboenden, bostadsrättsföreningar, frisörer, hotell & konferens och kontor. Produkter som är aktuella inom dessa segment är exempelvis luftrenare, avfuktare, luftfuktare, portabel & fast AC, värme och fläktar.

Arbetsuppgifter

Utveckla och forma ditt nya affärsområde inom B2B-försäljningen samt hantera offertförfrågningar, leads och order som kommer in via telefon och e-post. Albion Nordic är ett litet företag med stora tillväxtambitioner, så teamwork och samarbete är viktiga ledord för oss som arbetar här.

Vem är du?

Vi söker dig med stort driv och gedigen erfarenhet (minst 5 år) att göra affärer med lönsamhet samt bygga långsiktiga kundrelationer. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Du ska vara självgående, systematisk, strukturerad, resultatinriktad och affärsmässig. Du är van att arbeta mot en budget, men även andra mätbara mål. Det är mycket meriterande om du jobbat med offentlig upphandling samt om du tidigare haft erfarenhet från att göra affärer i de segment som nämnts ovan. Körkort är ett krav.

Om Albion Nordic AB

Albion Nordic AB finns i Enköping och är en expansiv distributör av produkter som förbättrar inomhusklimatet i bostäder, arbetsplatser och offentliga miljöer. Våra kunder är nästan uteslutande återförsäljare men vi säljer även till företag och offentlig sektor i Norden & Baltikum, men även i resten av Europa.

Våra återförsäljare finner du här https://www.albionnordic.com/find-a-reseller/.

Albion Nordic är exklusiv distributör av bland annat Coway och Olimpia Splendid, samt utvecklar det egna varumärket Arctus Nordic.

Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler på Traktorgatan 2 i Enköping.
Skicka ditt personliga brev och CV till Johan Öberg, Affärsområdeschef Distribution, johan.oberg@albionnordic.com